In Liban exista un local unde atmosfera de razboi este prezenta și în locul unde mananci
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
In Liban exista un local unde atmosfera de razboi este prezenta și în locul unde mananci
Cascavalul Camembert se fabrica din lapte de vaca nepasteurizat, care matureaza mai multe saptamani în forme speciale, intorcandu-se pe o parte și pe alta, pana se acopera în intregime cu o crusta alba (...)
Cotletul, ceafa de porc au aroma mai buna la friptura daca se ung cu mustar, se lasa la rece putin, iar în timpul prepararii se stropeste cu lapte (...)
Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)
Drojdia de bere ramane proaspata cateva saptamani daca o presam bine pe fundul unui pahar, pe care-l asezam rasturnat, cu gura în jos, pe o farfurie adanca, ce se tine la frigider (...)
Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci (...)
Borsul sau zeama de varza inainte de a fi puse în ciorba, se fierb separat, cu o ceapa (...)