Daca se fierb paste sau orez, trebuie unsa marginea vasului pe interior cu unt ca sa nu dea lichidul pe afara la fierbere
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca se fierb paste sau orez, trebuie unsa marginea vasului pe interior cu unt ca sa nu dea lichidul pe afara la fierbere
Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite (...)
Daca vreti sa reparati maioneza taiata trebuie sa scoateti o lingura de maioneza taiata într-un castron separat, picurati incet în ea, frecand tot timpul, o lingura de apa calda, pana cand incepe sa se lege, se adauga apoi, putin cate putin, restul de maioneza taiata (...)
Exista zone pe glob unde creierul de maimuta este considerat delicatesa, consumandu-se chiar crud în unele parti ale Chinei (...)
Decongelarea carni nu se face decat la temperatura camerei sau în cuptorul cu microunde (...)
Soiurile de branza sfaramicioasa se taie cel mai bine cu un cutit care inainte de intrebuintare a fost trecut prin apa fierbinte (...)
Ceapa se pastreaza la un loc uscat, impletita în funii, sau vrac pe un loc plat, în asa fel incat sa nu fie suprapusa în straturi (...)