Tailandezii sunt renumiti pentru cultura și delicatesele lor, dar, de asemenea, acestia considera un deliciu ceea ce majoritatea oamenilor ar zdrobi….Gandacul….prajit, cea mai urata nevertebrata a devenit o gustare savuroasa.
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Insecte Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Tailandezii sunt renumiti pentru cultura și delicatesele lor, dar, de asemenea, acestia considera un deliciu ceea ce majoritatea oamenilor ar zdrobi….Gandacul….prajit, cea mai urata nevertebrata a devenit o gustare savuroasa.
Pentru a nu se face cocoloase la preparare, cacaoa se freaca cu zaharul, cu putin lapte caldut, sau apa calduta (...)
O lingurita de suc de lamaie adaugat în apa în care se spala orezul, il face mai alb și impiedica boabele sa se lipeasca intre ele la fiert (...)
Untul pus la prajit nu se arde usor daca i se adauga o lingurita de ulei (...)
Pe langa aromele clasice, mai exista inghetata cu ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)
Maslinele din borcan rezista mai mult daca în lichidul care le acopera se pune o felie subtire de lamaie (...)
Cozonacii se scot mai usor din forme, daca dupa ce sunt scosi din cuptor, se pune peste ei imediat un prosop inmuiat în apa rece și stors bine (...)