Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau
Ouale fierbinti, fierte tari, nu se mai lipesc la taiat de lama cutitului, daca inainte de folosire, acesta se inmoaie în apa fierbinte (...)
Pasta Vegemite este o specialitate australiana constand într-o pasta neagra, sarata și produsa din extract de drojdie de bere, mirodenii și legume pisate (...)
Cozonacii se scot mai usor din forme, daca dupa ce sunt scosi din cuptor, se pune peste ei imediat un prosop inmuiat în apa rece și stors bine (...)
Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)
Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite (...)
Orezul este delicios daca il amestecati, dupa ce a fiert, cu o jumatate de pahar de iaurt și mai picurati deasupra și putin suc de lamaie (...)