Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-31013


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


background

Se pune putina sare în tigaie inainte de a pune la fript carnea și grasimea ramane acolo, nu va mai sari pe pereti sau pe noi

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • planet

    Bucătărie-17762

    Sofranul este cel mai scump condiment din lume, ajungand la 4. 000 de dolari în functie de calitate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • peacock feathers

    Bucătărie-24955

    In cazul în care legumele se pregatesc sub forma de soteuri, apa în care au fiert se poate folosi la alte mancaruri (supe, piureuri etc.) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sandstone

    Bucătărie-25514

    Pentru a inlesni fragezirea unei carni tari, fie de vita, fie de pasare, se poate adauga, la fiert sau la prajit, putin bicarbonat, în proportie de o lingurita la 5 l lichid, sau în sosul din cratita, la 1 kg de carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • orion nebula

    Bucătărie-22075

    Cand faceti ceapa prajita, inainte de a pune rotocoalele în ulei incins, tavaliti-le prin faina, devin extrem de fragede și gustoase și nu se ard (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-24711

    Daca vreti sa faceti prajituri cu miere de albine și ea s-a cristalizat în borcan, puneti-l într-un vas cu apa, pe soba, la circa 40 de grade, mierea se inmoaie în borcan, la fel se procedeaza și cu dulceata zaharisita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-31141

    Fasolea uscata fierbe mult mar usor daca se pune la muiat dirt-ajun, în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi