Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-30498


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


heart

Inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos și va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • japanese cherry trees

    Bucătărie-29010

    Maioneza poate fi pastrata mai bine în borcane de sticla cu capac, tinute în frigider sau la gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • milky way

    Bucătărie-16417

    Serbetul este un desert compus în principal din piure de fructe inghetat, uneori și alcool, spre deosebire de inghetata, nu contine lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • swirls

    Bucătărie-21166

    Nu fierbeti niciodata laptele mai mult de trei minute, substantele hranitoare din el se distrug (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie
  • thorns

    Bucătărie-25759

    Escamoles este o mancare mexicana ce se prepara din oua de furnici negre gigantice Liometopum (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte
  • color

    Bucătărie-31740

    In localul din toaleta clientii sunt invitati sa se aseze pe scaune de toaleta reale, iar mancarea le este servita pe cazi mici sau alte scaune de toaleta acoperite cu sticla (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-19411

    Cartofii fierti în coaja, și cu deosebire cartofii copti la cuptor, pot deveni deosebit de gustosi daca se taie în jumatati pe lung cat sunt inca fierbinti și pe fiecare bucata se pune cate o jumatate lingurita de unt și o jumatate lingurita pasta de rosii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi