Piureul de spanac este cu mult mai gustos daca, atunci cand e gata, ii adaugi un galbenus de ou frecat bine cu unt
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Piureul de spanac este cu mult mai gustos daca, atunci cand e gata, ii adaugi un galbenus de ou frecat bine cu unt
Laptele praf, amestecat cu putina sare fina și apoi cu apa fierbinte, are un gust identic cu laptele proaspat muls (...)
Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)
Painea ramane mai mult timp proaspata daca se pastreaza într-un vas smaltuit, de sticla sau de portelan, acoperit cu capac (...)
Daca o supa sau o friptura este prea sarata se adauga cartofi cruzi taiati (...)
Cartofi pusi la fiert nu mai dau afara din oala daca în apa se adauga o lingura de lapte (...)
Chimbirul este importat din Asia și America de Sud, fragezeste mancarurile din carne (...)