Fructele, bananele nu se oxideaza (nu isi schimba culoarea), daca dupa taierea lor se adauga pe ele putina zeama de lamaie, zahar pudra, amestecandu-le
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fructele, bananele nu se oxideaza (nu isi schimba culoarea), daca dupa taierea lor se adauga pe ele putina zeama de lamaie, zahar pudra, amestecandu-le
Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare (...)
Nu trebuie sa aruncati niciodata ceaiul sau cafeaua din ceasca, ci varati-le în forma pentru cuburi de gheata din congelator (...)
Mirodeniile cele mai potrivite pentru preparatele din peste sunt: dafin, ienibahar, cimbru, coriandru, tarhon, piper, cuisoare, nucsoara și patrunjel verde (...)
Exista 20 000 specii de peste, dintre care 200 se pescuiesc (...)
Berea poate fi utilizata și la prepararea legumelor inabusite, deoarece le ofera legumelor un gust deosebit, în special cartofilor (...)
Mancarea afumata se goleste repede continutul într-un vas curat fara sa folosesti ustensile (...)