Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte
Rosiile se curata de coaja mai usor daca le punem la fiert în apa clocotita cateva minute, apoi le trecem pe sub un jet de apa rece (...)
Fragezirea bucatilor de carne tare se poate face daca se fierb impreuna carnea și o coaja de banana (...)
Pestele ca sa fie mai gustos și sa nu se sfarame la preparare se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza și se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar (...)
Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat (...)
Painea uscata se improspateaza daca se inveleste cu o panza umeda, apoi se pune în cuptorul cald la foc mic, timp de 10- 15 minute (...)