Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput
Atmosfera primordiala a Pamantului a fost produsa de activitatea vulcanica (...)
Dunarea este un mare fluviu din Europa, care izvoraste din Muntii Padurea Neagra (Germania) (...)
Daca amestecati laptele acru cu apa minerala, acesta devine mai gustos (...)
Pentru un rasol consistent, e bine puneti carnea în vasul cu apa clocotita (...)
Hrana regelui pinguin este formata din crustacee, pesti mici și plancton (...)
O lingurita de suc de lamaie adaugat în apa în care se spala orezul, il face mai alb și impiedica boabele sa se lipeasca intre ele la fiert (...)