Untul ranced devine comestibil daca il punem într-o oala și turnam peste el lapte dulce, il frecam catva timp cu o lingura de lemn, apoi stoarcem laptele și clatim în doua ape untul, devine ca proaspat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Untul ranced devine comestibil daca il punem într-o oala și turnam peste el lapte dulce, il frecam catva timp cu o lingura de lemn, apoi stoarcem laptele și clatim în doua ape untul, devine ca proaspat
Ouale contin cele mai bune proteine dintre toate alimentele, fie ele vegetale sau animale (...)
Daca doriti ca painea de casa sa aiba coaja crocanta se unge cu apa rece ianinte de a o coace (...)
Merele taiate felii nu-si schimba culoarea daca sunt unse cu zeama de lamaie (...)
Varza dulce, tocata, se freaca cu sarea inainte de a se pune la fiert (...)
Prin tratament termic se pot pierde factori nutritivi hidrosolubili (glucide cu molecula mica, vitamine și saruri minerale) (...)
Ceapa se pastreaza la un loc uscat, impletita în funii, sau vrac pe un loc plat, în asa fel incat sa nu fie suprapusa în straturi (...)