Daca vrei ca gustul citricelor și al rosiilor sa ramana acelasi nu trebuie sa le tii în frigider
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca vrei ca gustul citricelor și al rosiilor sa ramana acelasi nu trebuie sa le tii în frigider
Pentru ca ardeii sa-si pastreze culoarea și dupa preparare, li se adauga putina zeama de lamaie (...)
Ficatul de pasare va fi ma fraged , daca il veti presara cu putin zahar pudra inainte de prajire (...)
Frisca proaspata se bate bine daca se adauga un albus de ou (...)
Ciorba va avea un gust mai consistent și va fi mai bogata în vitamine daca inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga în ea putin suc de morcov, varza sau rosii (...)
Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor (...)
Din carnea tocata (macinata) se fac parjoale, chiftele, sarmale, umplutura pentru: ardei, dovleacei, rosii, ceapa, vinete, clatite, merdenele s.a (...)