Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-29848


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


still life

Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji este tinut 5-10 minute în lapte

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sandstone

    Bucătărie-25514

    Pentru a inlesni fragezirea unei carni tari, fie de vita, fie de pasare, se poate adauga, la fiert sau la prajit, putin bicarbonat, în proportie de o lingurita la 5 l lichid, sau în sosul din cratita, la 1 kg de carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • nebula

    Bucătărie-22363

    Folosite impreuna sau separat, uleiul și otetul sunt doua din ingredientele care nu pot lipsi din nicio bucatarie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • girls

    Bucătărie-17302

    Pestele ca sa fie mai gustos și sa nu se sfarame la preparare se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza și se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-23229

    Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-29455

    Branza se rade fara sa se sfarame daca inainte de folosinta o puneti pe o hartie, la congelator, vreme de 30 minute (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • piano

    Bucătărie-23610

    Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi