Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie
Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma (...)
Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)
Cei mai mari consumatori de inghetata sunt neo zeelandezii (...)
Merele taiate felii nu-si schimba culoarea daca sunt unse cu zeama de lamaie (...)
Coppa este pulpa din fata de la porc data cu sare, piper și nucsoara, rulata și lasata sa se patrunda de aroma timp de circa trei luni (...)
Pentru un cozonac bun, faina trebuie sa fie tinuta la loc cald și uscat cu cateva zile inainte de prelucrare (...)