Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-29541


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


smoke

Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • locomotive

    Bucătărie-30520

    Branza intarita se inmoaie daca se inveleste într-un servetel imbibat în vin alb și se pastreza astfel la rece, timp de o ora (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-31141

    Fasolea uscata fierbe mult mar usor daca se pune la muiat dirt-ajun, în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28387

    Daca vreti sa reparati maioneza taiata trebuie sa scoateti o lingura de maioneza taiata într-un castron separat, picurati incet în ea, frecand tot timpul, o lingura de apa calda, pana cand incepe sa se lege, se adauga apoi, putin cate putin, restul de maioneza taiata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • background

    Bucătărie-31449

    Inainte de a praji cartofii, este bine sa ii scurgi de apa și sa ii stergi cu un servet uscat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • swan

    Bucătărie-25252

    Hakarl este un aliment gasit în general în Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin și fermentarea carnii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Oceane
  • soul

    Bucătărie-25660

    Maioneza devine mai spumoasa daca atunci cand este gata se pune o lingura de apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi