Pentru un orez pufos, alb, se adauga o lingurita de suc de lamaie la litru de apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru un orez pufos, alb, se adauga o lingurita de suc de lamaie la litru de apa
Perele fierte în sirop se mananca cu lingura și furculita (...)
In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)
Aluaturile de orice fel vor fi mai pufoase daca vor fi lasate la rece timp de o ora (...)
Daca vi se serveste o prajitura cu crema și foetaj (cum ar fi mille feuilles sau cremsnit), este recomandabil sa folositi furculita, nu mana, ca sa impiedicati crema sa curga (...)
Friptura se poate inveli în frunze oparite de varza, iar în felul acesta ea nu se va mai usca în cuptor, si, în plus, va capata gustul verzei (...)
Daca preparati o salata de legume, nu trebuie sa puneti uleiul în emulsie decat dupa ce ati amestecat bine otetul, sarea și piperul, sarea nu se dizolva în ulei (...)