Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-29323


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


nebula

Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • bed

    Bucătărie-27699

    Frunzele marunte de cimbru pot fi scoase mai usor de pe crengute cu o furculita și se folosesc în mancarurile cu carne și varza sau în supe aromatice și salate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • color

    Bucătărie-16660

    Mentinerea prospetimii untului se poate face daca este pus într-o punga de plastic cu fermoar inainte de a fi introdus la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wallpaper

    Bucătărie-15914

    Carnea tinuta mai mult la frigider, se frige cu putina telina, pentru a capata un gust mai bun, mai placut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • love

    Bucătărie-20349

    Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • people

    Bucătărie-24465

    Untul pentru prajituri, care urmeaza sa fie frecat spuma, trebuie mai intai taiat bucatele și pus într-un castron introdus pentru cateva minute în apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • wild fig

    Bucătărie-30040

    Siopaoo reteta traditionala din Hong Kong care nu inseamna altceva decat “pisica prajita”, aceasta specialitate este servita, de multe ori, în regim de fast – food, alaturi de chifle de orez fierte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Pisici

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi