Morcovii splati bine se pot folosi în preparate fara a le mai indeparta coaja, pentru ca contine un procent mare de vitamina D
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Morcovii splati bine se pot folosi în preparate fara a le mai indeparta coaja, pentru ca contine un procent mare de vitamina D
Mentinerea prospetimii untului se poate face daca este pus într-o punga de plastic cu fermoar inainte de a fi introdus la frigider (...)
Untul pus la prajit nu se arde usor daca i se adauga o lingurita de ulei (...)
Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea (...)
Rosiile se curata de coaja mai usor daca le punem la fiert în apa clocotita cateva minute, apoi le trecem pe sub un jet de apa rece (...)
Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)
Boabele de cafea isi pastreaza aroma daca se prajesc în doua etape (...)