Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza
Untul batut spuma se obtine repede daca se taie untul proaspat în bucatele mici într-un vas care se introduce în alt vas cu apa calda (...)
Trufele se pot tine în stare proaspata o saptamana sau se pastreaza în borcane dupa ce au fost fierte cateva ore în apa cu sare (...)
Daca fursecurile pe care le-ai facut au iesit prea tari, poti pune în cutia în care le pastrezi o felie de paine (...)
Legumele radacinoase se pastreaza în frigider maxim 30 de zile (...)
Pestele facut la gratar, se trece intai prin uleiul cald, apoi se aseaza pe gratarul fierbinte, pentru a nu se prinde și a se rumeni frumos (...)
Morcovii se curata mai usor daca inainte de operatie sunt bagati vreme de 5 minute în apa clocotita, iar apoi sunt clatiti cu apa rece (...)