Cel mai bun caviar este dat de nisetru, un peste care traieste în apele Marii Negre și Marii Caspice
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cel mai bun caviar este dat de nisetru, un peste care traieste în apele Marii Negre și Marii Caspice
Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)
Salata verde se pastreaza în frigider 2 zile (...)
Un mar pus în cutia de paine impiedica uscarea acesteia (...)
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)
Se obtine un orez imaculat daca în timpul fierberii se pune putin otet (...)
Ceapa se fragezeste daca se caleste în ulei cu sare (...)