Pentru borsuri, zarzavatul se fierbe mai intai în apa cat cuprinde zarzavatul, iar borsul se adauga numai dupa ce a fiert bine zarzavatul
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru borsuri, zarzavatul se fierbe mai intai în apa cat cuprinde zarzavatul, iar borsul se adauga numai dupa ce a fiert bine zarzavatul
In Ohio (SUA) nu exista lacuri naturale, toate fiind artificiale (...)
Daca se pune un trandafir alb într-o glastra cu apa colorata, petalele trandafirului se vor colora și ele, în aceeasi culoare (...)
O treime din rezerva de apa a Terrei se afla în Canada (...)
Hitler avea o mare pasiune pentru dulciuri și consuma zilnic un kilogram de ciocolata, iar la o ceasca de ceai punea cate 7 lingurite de zahar (...)
Salto Angel (Cascada Ingerului) din Venezuela este cea mai inalta cascada din lume (...)
In cosul pentru mers la biserica în ziua de Pasti se pun: pasca, oua, o bucata de slanina afumata, friptura de miel și alte preparate, care sunt duse spre a fi sfintite (...)