Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28845


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


fractal

Crusta snitelelor și a carnii de pasare gatita pane` devine extrem de delicata și de crocanta daca în compozitia prin care se tavalesc adaugati un varf de cutit de praf de copt

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • clock

    Bucătărie-25022

    Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freaca cu putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-16608

    Fasolea verde, spanacul fiert, se stropesc fierbinti cu putin ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-31449

    Inainte de a praji cartofii, este bine sa ii scurgi de apa și sa ii stergi cu un servet uscat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-30300

    Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-22931

    Friptura nu se sareaza inainte de a fi pusa pe gratar, pentru ca substantele nutritive din ea, sub influenta sarii se elimina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie
  • children

    Bucătărie-19963

    Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi