Branzeturile merg foarte bine cu vin, pe cand cascavalul merge cu bere
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Branzeturile merg foarte bine cu vin, pe cand cascavalul merge cu bere
Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana (...)
Pentru ca orezul sa ramana complet alb, trebuie adaugate cateva picaturi de lamaie în apa atunci cand se prepara (...)
Daca fierbi varza acra în vase de aluminiu sau de fonta nesmaltuita, preparatul se oxideaza, se innegreste sau, în cel mai bun caz, isi schimba culoarea (...)
Drojdia de bere ramane proaspata cateva saptamani daca o presam bine pe fundul unui pahar, pe care-l asezam rasturnat, cu gura în jos, pe o farfurie adanca, ce se tine la frigider (...)
Sparanghelul contine cantitati mari de acid folic și de triptofan (...)
Branza prea sarata se desareaza tinand-o infasurata în tifon în apa calduta, timp de cateva ore (...)