Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28731


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


spring

Inainte de servire carnea preparata se va lasa sa se raceasca un pic pentru a capeta gust și aroma

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • black

    Bucătărie-23930

    La sosuri, în loc de vin alb, se poate pune otet în care s-au dizolvat 1-2 lingurite de zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-18833

    Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • thorns

    Bucătărie-29384

    Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • nebula

    Bucătărie-29323

    Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • love

    Bucătărie-20350

    Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-19305

    Cateii de usturoi curatati nu se usuca daca sunt pastrati în ulei, în plus, uleiul dobandeste o aroma placuta de usturoi și poate fi folosit mai apoi la prepararea fripturilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi