Faina de porumb (malaiul), se incinge la caldura, iar la umezeala se mucegaieste
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Faina de porumb (malaiul), se incinge la caldura, iar la umezeala se mucegaieste
Maslinele din borcan rezista mai mult daca în lichidul care le acopera se pune o felie subtire de lamaie (...)
Civilizatia Maya recolta, fermenta, prajea și macina semintele de cacao pentru a le transforma într-o pasta (...)
Exista 20 000 specii de peste, dintre care 200 se pescuiesc (...)
Faina pentru rantas nu mai face cocoloase daca se pune în ea putina sare (...)
Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte (...)
Piureul de spanac este cu mult mai gustos daca, atunci cand e gata, ii adaugi un galbenus de ou frecat bine cu unt (...)