Pentru a da o usoara aroma de usturoi mancarii, da pe fundul farfuriei cu un catel de usturoi și apoi pune în ea salata sau diverse garnituri
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a da o usoara aroma de usturoi mancarii, da pe fundul farfuriei cu un catel de usturoi și apoi pune în ea salata sau diverse garnituri
Carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei (...)
Cartofii noi sunt buni prajiti; pireul se face din cartofi vechi (...)
Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase (...)
Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda (...)
Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta (...)
Marul crud se potriveste de minune în salate cu telina, andive, morcovi, sfecla, varza și anghinare (...)