Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28673


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


walkers

Pentru a da o usoara aroma de usturoi mancarii, da pe fundul farfuriei cu un catel de usturoi și apoi pune în ea salata sau diverse garnituri

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • death

    Bucătărie-15904

    Carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • books

    Bucătărie-29840

    Cartofii noi sunt buni prajiti; pireul se face din cartofi vechi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-17656

    Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • people

    Bucătărie-26640

    Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-27613

    Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-29148

    Marul crud se potriveste de minune în salate cu telina, andive, morcovi, sfecla, varza și anghinare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi