Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28582


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


season

Pentru ca ardeii sa-si pastreze culoarea și dupa preparare, li se adauga putina zeama de lamaie

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • man

    Bucătărie-14861

    Cartofii curatati, pentru salate, se fierb în apa cu sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • drops

    Bucătărie-15743

    Rosiile moi se pot intari daca se lasa timp de 2-3 ore la rece în apa cu sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-16046

    Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-19653

    Daca folositi ceapa calita în tocatura de chiftelute, cand ceapa are culoare aurie, picurati o lingura de apa calda și lasati-o sa fiarba pana cand se evapora (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • still life

    Bucătărie-31299

    Sangele și fierea de sarpe sunt considerate o delicatesa în Jakarta centrala, unde acestea se prepara în scopuri medicinale (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate, Șerpi
  • man

    Bucătărie-26171

    Blatul de tort se coace în primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi