Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28569


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


bed

La supele-creme, faina nu se prajeste, ci se amesteca în grasime și se toarna imediat în pireul de legume

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • checkmate

    Bucătărie-19221

    Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-21230

    Ouale ar trebui sa fie consumate moi, deoarece galbenusul contine nutrienti care sunt neutralizati prin prajire excesiva (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-20176

    Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fire and water

    Bucătărie-15583

    Frisca batuta isi pastreaza consistenta daca la preparare pentru fiecare jumatate kg de frisca adaugati jumatate lingurita gelatina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-28441

    Toate supele date prin sita sunt mult mai gustoase și isi maresc valoarea alimentara, daca în zeama în care au fiert legumele se adauga lapte, cel mult în cantitate egala cu zeama, iar în momentul în care se servesc, se adauga și o bucata de unt, margarina sau putina smantana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-20288

    Inghetata asa cum o stim azi a aparut abia în secolul XVII și se spune ca a fost inventata de Francesco Procopio (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi