Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28567


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


air bubbles

Kardamomul este importat de obicei din India , face parte din aceeasi familie cu ghimbirul, se foloseste la condimentarea preparatelor pe baza de carne

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • background

    Bucătărie-18689

    Aluatul de pizza va fi și mai pufos, daca veti adauga în aluat doi cartofi albi fierti și raciti (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-18622

    Puteti lua masa pe intuneric, exista un lant de restaurante în care interiorul este complet negru, iar unicul loc luminat din restaurantele acestui lant din China este barul, unde citesti meniul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-22389

    Sticlele și borcanele nu se vor crapa atunci cand turnati în ele lichide fierbinti, daca asezati sub ele lame de cutit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28244

    Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hands

    Bucătărie-29668

    Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-17755

    Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi