Kardamomul este importat de obicei din India , face parte din aceeasi familie cu ghimbirul, se foloseste la condimentarea preparatelor pe baza de carne
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Kardamomul este importat de obicei din India , face parte din aceeasi familie cu ghimbirul, se foloseste la condimentarea preparatelor pe baza de carne
Aluatul de pizza va fi și mai pufos, daca veti adauga în aluat doi cartofi albi fierti și raciti (...)
Puteti lua masa pe intuneric, exista un lant de restaurante în care interiorul este complet negru, iar unicul loc luminat din restaurantele acestui lant din China este barul, unde citesti meniul (...)
Sticlele și borcanele nu se vor crapa atunci cand turnati în ele lichide fierbinti, daca asezati sub ele lame de cutit (...)
Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)
Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie (...)
Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte (...)