Varza nu se acreste prea tare, daca în vasul unde e conservata se introduce o bucata de lemn de mestecam bine spalata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Varza nu se acreste prea tare, daca în vasul unde e conservata se introduce o bucata de lemn de mestecam bine spalata
Francezii consuma anual peste 500 milioane de melci (...)
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Zeama de varza murata, atunci cand este folosita la acritul ciorbei, mai intai se fierbe separat într-un vas cu o ceapa, se spumeaza, abia apoi adaugandu-se la ciorba (...)
Pentru a fi mai digerabile boabele de fasole trebuie puse în bicarbonat de sodiu (...)
Este bine sa cumparati morcovii fara frunzele verzi, ele absorb umezeala din radacina carotelor, iar acestia devin seci (...)
Daca banana este servita la masa se curata de coaja, se taie cu cutitul (de fructe, daca este disponibil), și se manaca cu furculita (...)