Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28525


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


people

Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • love

    Bucătărie-20349

    Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bed

    Bucătărie-27554

    Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-16116

    Pe langa aromele clasice, producatorii de inghetata au scos pe piata și arome mai putin obisnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-16188

    Migdalele pot fi usor decojite daca au fost fierte mai intai aproximativ 5 minute și apoi racite în apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • thorns

    Bucătărie-30979

    Puteti pastra cartofii în conditii optime daca în locul de depozitare se presara praf de var (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • barbed wire

    Bucătărie-24004

    Popularitatea bomboanelor de ciocolata a explodat pur și simplu dupa Primul Razboi Mondial, cand ciocolata a fost inclusa drept ratie fiecarui soldat inrolat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi