Ciorbele se “dreg” cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ciorbele se “dreg” cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa
Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma (...)
Dulceata se pastreaza mai bine și nu se zahariseste daca în timpul prepararii ei marginea vasului se va sterge cu o carpa curata, inmuiata în apa rece (...)
Daca vreti sa reparati maioneza taiata trebuie sa scoateti o lingura de maioneza taiata într-un castron separat, picurati incet în ea, frecand tot timpul, o lingura de apa calda, pana cand incepe sa se lege, se adauga apoi, putin cate putin, restul de maioneza taiata (...)
Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)