Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28441


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


spring

Toate supele date prin sita sunt mult mai gustoase și isi maresc valoarea alimentara, daca în zeama în care au fiert legumele se adauga lapte, cel mult în cantitate egala cu zeama, iar în momentul în care se servesc, se adauga și o bucata de unt, margarina sau putina smantana

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • bed

    Bucătărie-19579

    Pentru a feri fructele de putrezire în vasul în care stau, puneti printre ele doi-trei catei de usturoi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini
  • old man

    Bucătărie-26772

    Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-30346

    Pentru un rasol consistent, e bine puneti carnea în vasul cu apa clocotita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • ancient

    Bucătărie-27459

    Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swirls

    Bucătărie-22036

    Pentru a curata mai rapid nucile trebuie sa le lasati peste noapte în apa indulcita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • ancient

    Bucătărie-19049

    Va puteti bucura de gustul de Tequila fara betie sau mahmureala de a doua zi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi