Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28394


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


photo

Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • background

    Bucătărie-26538

    Lintea absoarbe foarte bine aromele mirodeniilor și al verdeturilor cu care este combinata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • heartbreak

    Bucătărie-31409

    Rosiile moi devin iarasi tari daca sunt lasate vreme de 15 minute în apa rece, de la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Țări
  • drops

    Bucătărie-23428

    In cazul problemelor cu tensiunea arteriala, este bine sa se consume în mod regulat banane, intrucat ele ajuta la scaderea tensiunii și previne afectiunile grave, cum ar fi ateroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • helix nebula

    Bucătărie-22505

    Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-24785

    Uleiul de nuca are o aroma destul de puternica, ceea ce il face perfect pentru sosuri de salate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ngc 2818

    Bucătărie-27004

    Atunci cand fierbi oua, trebuie sa adaugu sare în apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi