Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor
Lintea absoarbe foarte bine aromele mirodeniilor și al verdeturilor cu care este combinata (...)
Rosiile moi devin iarasi tari daca sunt lasate vreme de 15 minute în apa rece, de la frigider (...)
In cazul problemelor cu tensiunea arteriala, este bine sa se consume în mod regulat banane, intrucat ele ajuta la scaderea tensiunii și previne afectiunile grave, cum ar fi ateroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral (...)
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)
Uleiul de nuca are o aroma destul de puternica, ceea ce il face perfect pentru sosuri de salate (...)
Atunci cand fierbi oua, trebuie sa adaugu sare în apa (...)