Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei
Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana (...)
Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase (...)
Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza (...)
Mascarpone nu este o branza, ci un produs secundar obtinut la prepararea parmezanului (...)
Supa de caine este asociata cu gastronomia coreeana sau cu cea chineza, acolo unde exista mai multe retete traditionale ce implica prepararea simpaticelor patrupede (...)
Spalarea oualor murdare indeparteaza stratul protector care se depune pe ele inca de la formare, ouale curate se strica mai repede și iau usor mirosurile din frigider (...)