Cascavalul Emmental din Elvetia a fost realizat pentru prima oara în localitatea Emmental, langa Berna, în anul 1293 cand principatele romane nu erau inca nici intemeiate
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cascavalul Emmental din Elvetia a fost realizat pentru prima oara în localitatea Emmental, langa Berna, în anul 1293 cand principatele romane nu erau inca nici intemeiate
Prospetimea carnii se poate verifica cu un cutit incalzit la flacara infipt în carne (...)
Piperul și scortisoara au fost condimentele cele mai comercializate în Orientul Mijlociu, chiar de acum 4000 de ani (...)
Puteti curata mai usor cartofii daca-i frecati cu sare grunjoasa intrun servetel (...)
Pentru a vopsi oua patate, acestea trebuie fierte inainte apoi se lasa sa se raceasca dupa care în solutia de vopsit se toarna o lingurita de ulei și se scufunda oul în vopsea (...)
Ceapa nu mai provoaca lacrimi la curatat, daca în apropiere aprindeti o lumanare (...)
Creveti imbatati este un fel de mancare ce consta în consumarea crevetilor cat sunt inca vii dupa ce sunt ametiti într-un recipient plin cu alcool tare (...)