Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului
Borsul are un gust mai bun daca inainte de fierbere se adauga sare (...)
Fasolea verde trebuie sa fie proaspata și sa fie gatita imediat, deoarece tinuta la frigider mai mult de doua zile, ea devine toxica și provoaca indigestii carora, adesea, nu li se banuieste cauza (...)
Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat (...)
Galbenusul de ou poate fi tinut doua zile daca e pus într-o cana și este acoperit cu apa rece (...)
Bulzul sau botul de mamaliga este o mancare specifica romaneasca, pretuita de pastori, preparata din mamaliga bine fiarta și branza grasa de oaie (...)
Jeleurile și dulceturile facute în casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului (...)