Daca alaturi de cartofii pe care ii puneti la fier adaugati și bucatele de ceapa, nu doar ca piureul de cartofi va deveni mai gustos, dar va deveni mai pufos, iar daca vreti sa dati lovitura, adaugati la urma o lingura de branza rasa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca alaturi de cartofii pe care ii puneti la fier adaugati și bucatele de ceapa, nu doar ca piureul de cartofi va deveni mai gustos, dar va deveni mai pufos, iar daca vreti sa dati lovitura, adaugati la urma o lingura de branza rasa
Legumele radacinoase se pastreaza în frigider maxim 30 de zile (...)
Exista un restaurant medical unde la “internare”, medicul de garda te “consulta” și în functie de diagnostic (preferinte culinare) o asistenta te conduce la o masa din sala “antrax” sau “morfina” (...)
Daca folositi ceapa calita în tocatura de chiftelute, cand ceapa are culoare aurie, picurati o lingura de apa calda și lasati-o sa fiarba pana cand se evapora (...)
Fasolea nu capata tenta intunecata daca este fiarta într-un vas fara capac (...)
Spre deosebire de fasole, lintea nu trebuie neaparat inmuiata (...)
Toate ingredientele folosite la pregatirea cozonacilor trebuie sa fie aduse la temperatura camerei, iar drojdia trebuie sa fie neaparat proaspata (...)