Cascavalul Halloumi din Cipru este recunoscut datorita calitatii deosebite și prin faptul ca nu se topeste la temperaturi foarte inalte
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cascavalul Halloumi din Cipru este recunoscut datorita calitatii deosebite și prin faptul ca nu se topeste la temperaturi foarte inalte
Pelteaua fiarta la foc mic are culoarea rosie, cea fiarta la foc tare este deschisa la culoare (...)
Inainte de a folosi maioneza ramasa în frigider daca adaugati în ea o lingura de apa fierbinte ea va fi ca și proaspata (...)
Muraturile care au inceput sa faca floare pot fi “salvate” de la alterare (...)
Inca din preistorie carnea de cal se ragaseste în alimentatia oamenilor (...)
Balutul este un ou fertilizat de rata cu un embrion aproape dezboltat în interior, care este servit fiert ca un ou normal (...)
Pe langa aromele clasice, producatorii de inghetata au scos pe piata și arome mai putin obisnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)