Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27999


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


pair

Cand bateti carnea pentru snitele sau fripturi, fundul de lemn sa nu fie uscat, pentru ca absoarbe tot sucul, umeziti-l putin, inainte de a-l intrebuinta

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • the road

    Bucătărie-24528

    Pentru pastrare nucile se culeg cand sunt bine coapte și incep sa cada din pom (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • owl

    Bucătărie-15963

    Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-15575

    Ouale proaspete se aleg în urmatorul fel: oul proaspat e mai transparent la mijloc decat la capete, daca punem un ou într-un vas cu apa și el cade la fund, e proaspat, daca pluteste e vechi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Natură
  • typewriter

    Bucătărie-26805

    Este mai bine sa spalati legumele și zarzavaturile în apa sarata, în modul acesta, indepartati sigur insectele, ouale și viermii ascunsi în ele și care sunt greu de vazut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Insecte
  • fantasy

    Bucătărie-17755

    Uleiul de orez este foarte folosit în bucatariile asiatice deoarece este potrivit pentru prajitul la temperaturi inalte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hands

    Bucătărie-23288

    Daca o supa sau o friptura este prea dulce, se adauga sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi