Daca vrei sa tai o ceapa și nu vrei sa lacrimezi, mesteca guma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca vrei sa tai o ceapa și nu vrei sa lacrimezi, mesteca guma
Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)
Fructele uscate (prune, caise, piersici, mere și pere) se umfla mai repede dupa ce le-am pus în apa, la inmuiat, daca adaugam în ea o lingurita de drojdie de bere (...)
Rosu de cosenila sau carminul cum mai este cunoscut, nu este altceva decat o mixtura obtinuta prin zdrobirea unei insecte originara din Mexic – cosenila (coccus cacti) (...)
Bulionul devine limpede daca se pune în el un cubulet de gheata și se fierbe putin (...)
Este bine sa evitati reincalzirile repetate ale mancarii (...)
Pentru a reaciduliza sampania rasuflata se adauga în sticla una sau doua stafide și în scurt timp aceasta isi va recapata efervescenta (...)