O lingura de apa fierbinte pusa în maioneza la sfarsit, cand e gata, o face sa fie mai uleioasa și sa se incorporeze mai bine în salate, în plus, ea tine mai multe zile, fara sa-si schimbe compozitia
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
O lingura de apa fierbinte pusa în maioneza la sfarsit, cand e gata, o face sa fie mai uleioasa și sa se incorporeze mai bine în salate, în plus, ea tine mai multe zile, fara sa-si schimbe compozitia
Aproxiv o treime din oceanul Atlantic are o adancime intre 4000 și 5000 m (...)
Bicarbonatul de sodiu amestecat cu apa pulverizat pe geamuri și oglinzi le curata în profunzime (...)
In proportie de doua treimi corpul uman este compus din apa (...)
Coaja unui ou de strut este atat de tare incat în triburile din Africa aceasta are un rol foarte bine definit: este folosita ca și farfurie, lingura, vas de apa etc. (...)
Podul Golden Gate trece peste stramtoarea Golden Gate, stramtoare ce face legatura dintre Golful San Francisco și Oceanul Pacific (...)
Daca folositi ceapa calita în tocatura de chiftelute, cand ceapa are culoare aurie, picurati o lingura de apa calda și lasati-o sa fiarba pana cand se evapora (...)