Mozzarella este o branza proaspata, apreciata mai mult pentru textura decat pentru aroma sa, aproape inexistenta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Mozzarella este o branza proaspata, apreciata mai mult pentru textura decat pentru aroma sa, aproape inexistenta
Cel mai bun caviar este dat de nisetru, un peste care traieste în apele Marii Negre și Marii Caspice (...)
Jeleul din carapace de testoasa mai este cunoscut și sub numele de Guinlinggao și reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi din bucataria asiatica (...)
Viata verdeturilor este destul de scurta, iar pentru a le pastra cat mai mult timp trebuie spelate bine, sterse cu un prosop uscat, impaturate într-un servetel de hartie și abia apoi sa le puse la frigider (...)
Bulzul sau botul de mamaliga este o mancare specifica romaneasca, pretuita de pastori, preparata din mamaliga bine fiarta și branza grasa de oaie (...)
Untul pus la prajit nu se arde usor daca i se adauga o lingurita de ulei (...)
Feliile de carne nu se prind daca pui o feliuta de slanina pe fundul tigaii (...)