Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea
Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile (...)
Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)
Pentru a evita lipirea clatitelor de tigaie, se presara putin zahar tos peste uleiul incins (...)
Pizza asa cum o stim noi ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care a inventat pizza în 1889, în Napoli, cu ocazia vizitei regelui Umberto I și a reginei Margherita (...)
Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)
Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei (...)