Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27554


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


bed

Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • house

    Bucătărie-27559

    Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură, Țări
  • myanmar

    Bucătărie-22342

    Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-20854

    Pentru a evita lipirea clatitelor de tigaie, se presara putin zahar tos peste uleiul incins (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • tree

    Bucătărie-25544

    Pizza asa cum o stim noi ii apartine unui italian pe nume Raffaele Esposito, care a inventat pizza în 1889, în Napoli, cu ocazia vizitei regelui Umberto I și a reginei Margherita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • chain

    Bucătărie-29950

    Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-28379

    Carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi