Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27525


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


piano

Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • background

    Bucătărie-22459

    Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-25762

    Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-29280

    Daca ai adaugat prea multa grasime mancarii, nu trebuie decat sa adaugi un cub de gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-28814

    Pestele se curata mai usor de solzi scufundat în apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • man

    Bucătărie-26171

    Blatul de tort se coace în primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • darkness

    Bucătărie-23837

    In Africa și în anumite parti din Indonezia, mancatul de termite face parte din stilul de viata al oamenilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi