Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca
Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei (...)
Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior (...)
Daca ai adaugat prea multa grasime mancarii, nu trebuie decat sa adaugi un cub de gheata (...)
Pestele se curata mai usor de solzi scufundat în apa calda (...)
Blatul de tort se coace în primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa (...)
In Africa și în anumite parti din Indonezia, mancatul de termite face parte din stilul de viata al oamenilor (...)