Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei
Mierea de albine nu se mai lipeste de lingura daca inainte de folosire o inmuiati repede în ulei (...)
Calitatea mierii de albine se verifica cu ajutorul unui varf de creion chimic, daca acesta se dizolva și coloreaza mierea, inseamna ca ea este falsificata (...)
Poti inlocui pesmetul cu nucile pisate pentru un gust mult mai bun și delicat (...)
Capsunile nu se spala niciodata dupa ce li se rupe codita (...)
Oul, apreciat pentru gust, valoare energetica și lecitina, este contraindicat unora deoarece galbenusul se afla în topul alimentelor care contin colesterol (...)
Spre deosebire de fasole, lintea nu trebuie neaparat inmuiata (...)