Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27447


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


candle

Pentru a nu se face cocoloase la preparare, cacaoa se freaca cu zaharul, cu putin lapte caldut, sau apa calduta

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Apă

  • woman

    Animale-19962

    Crevetii de apa sarata Artemia au un ciclu de viata rapid, astfel incat se pot adapta și la habitate ce pot seca destul de rapid, schimbandu-si chiar și aspectul în functie de conditiile de habitat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Apă
  • solar system

    Geografie-16277

    Cu un debit mediu de 7.130 metri cubi pe secunda, Dunarea este al 28-lea fluviu din lume din punct de vedere al debitului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Râuri
  • background

    Geografie-15933

    Waimangu este gheizerul care a avut cea mai inalta eruptie de apa și vapori de 460 metri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie
  • swirls

    Sfaturi-16961

    Daca s-a “prins” mancarea pe vasele emailate, se curata prin umplerea acestora cu apa clocotita, apoi cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Sfaturi
  • swan

    Bucătărie-23222

    Pentru ca ceaiul sa aiba un gust cat mai bun, trebuie sa respectati urmatoarele principii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sandstone

    Animale-28559

    Furnicile sunt clasate în 9000 de specii care apartin familiei Formicidae, ordinului Hymenoptera (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Apă, Insecte, Oceane

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi