Pentru a nu se face cocoloase la preparare, cacaoa se freaca cu zaharul, cu putin lapte caldut, sau apa calduta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a nu se face cocoloase la preparare, cacaoa se freaca cu zaharul, cu putin lapte caldut, sau apa calduta
Crevetii de apa sarata Artemia au un ciclu de viata rapid, astfel incat se pot adapta și la habitate ce pot seca destul de rapid, schimbandu-si chiar și aspectul în functie de conditiile de habitat (...)
Cu un debit mediu de 7.130 metri cubi pe secunda, Dunarea este al 28-lea fluviu din lume din punct de vedere al debitului (...)
Waimangu este gheizerul care a avut cea mai inalta eruptie de apa și vapori de 460 metri (...)
Daca s-a “prins” mancarea pe vasele emailate, se curata prin umplerea acestora cu apa clocotita, apoi cu apa rece (...)
Pentru ca ceaiul sa aiba un gust cat mai bun, trebuie sa respectati urmatoarele principii (...)
Furnicile sunt clasate în 9000 de specii care apartin familiei Formicidae, ordinului Hymenoptera (...)