Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27260


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


abstract

Spuma de albus creste pe masura ce se bate

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • foggy

    Bucătărie-31856

    Se obtine un orez imaculat daca în timpul fierberii se pune putin otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-29200

    Zarzavatul vested isi revine daca este tinut cateva ore în apa rece cu o lingura de otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • air bubbles

    Bucătărie-23782

    Vreti sa va reuseasca intodeauna maioneza procedati în felul urmator: un galbenus foarte proaspatsi bine despartit de albus se pune într-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare și cateva picaturi de otet, se lasa astfel cateva minute, otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn, amestecati un minut, pana vedeti ca […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • treehouse

    Bucătărie-26901

    Soiurile de salam cu pielita uscata, care se desprinde greu trebuie inmuiate o jumatate de minut în apa rece, se vor curata extrem de usor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • butterfly

    Bucătărie-21081

    O reteta din Cambodia destul de ciudata este bazata pe gatirea tarantulelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Mistere
  • drawing

    Bucătărie-16791

    Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi