Pentru a nu se lipi de aluat formele cu care sa taie aluatul: stelute, semilune, ovaluri trebuie de fiecare data inmuiate în faina
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a nu se lipi de aluat formele cu care sa taie aluatul: stelute, semilune, ovaluri trebuie de fiecare data inmuiate în faina
Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura (...)
Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei (...)
Fasolea uscata trebuie pusa intodeauna la inmuiat de seara în apa rece, a doua zi, inainte de a fi pusa la fiert, apa se arunca și se pune alta curata (...)
Impiedicarea intaririi și faramitarii zaharului brun se poate face daca acesta este pus într-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar și este introdus la frigider (...)
Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)
Maioneza poate fi pastrata mai bine în borcane de sticla cu capac, tinute în frigider sau la gheata (...)