Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Flori Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan
Pentru a nu se lipi de aluat formele cu care sa taie aluatul: stelute, semilune, ovaluri trebuie de fiecare data inmuiate în faina (...)
Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita (...)
Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B (...)
Deoliciosii cartofii prajiti au fost inventati de George Crum, un indian nativ nordamerican (...)
Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)
Grapefruitul taiat în jumatate se mananca cu lingurita, sau cu lingura speciala, ascutita (...)